Gjestehavna

Gjestehavna

0 7316

Gjestehavna i Arendal er populær og trolig Sørlandets største og mest populære gjestehavn med mer 5000 båt overnattinger i  sommermånedene. Det er allikevel god plass, med totalt ca 220 plasser, (160 plasser har strøm). Vi avviser svært sjeldent båter på grunn av manglende kapasitet og finner normalt en god plass til alle. Du blir tatt imot av hyggelig havneverter som anviser deg plass når du ankommer. Gjestehavna ligger nær sentrum, med ca 100 meter gangavstand til pol, kjøpesenter, kino og butikker. Gjestehavnen har en rolig og avslappet atmosfære med badestrand, utleie av båt, sykkel og kajakker.
Du kan ankomme hele døgnet, og når du har betalt for båtplassen på automaten ved gjestehavnsbygningen, blir strømmen din slått på og du får adgangskode på din mobil til gjestehavnens fasiliteter.
Prinsippet om førstemann til mølla gjelder, så finner du en ledig plass som passer for din båt, er det bare å fortøye, så kommer vi å hjelper deg. Ta kontakt på telefon 908 73 233 eller sosiale medier.
Velkommen!

 

SIMILAR ARTICLES

video

0 1111
video

0 1241