Fasiliteter

Enten du kommer med båt, bil, sykkel er du hjertelig velkommen til Arendal gjestehavn.

I Arendal Gjestehavna og omegn, kan vi tilby:

1. Bassenget har egne garderober med dusj og låsbare skap. Det flytende bassenget er 25 x 10 X 1,2 meter, oppvarmet (ca. 27 grader) og godt anlagt for trening, lek og moro. Barn under 10 år må ledsages av en svømmedyktig voksen. Biletter kan bestilles på Havneweb, se priser og åpningstider" for mer info.

2. I tillegg til store bryggearealer for soling, rekreasjon og avslapping, har Gjestehavna også egen sandstrand og gressplen med benker. Perfekt for å sette seg ned og nyte de varme sommerdagene.

3. Hver båtplass har egne strømstikk. For å benytte strømstikken reserevert til din båtplass må du først sjekke inn i Havneweb. Etter at alt er koblet til kan du selv skru av og på strømmen via Havneweb. Gjelende strømpriser kan du se når du trykker på "hva er saldo" i saldo-feltet. Betaling av strøm trekkes direkte fra saldo, med untakk av mnd Juni-August da strøm er inkludert, så husk å legge inn en sum hvis du ønsker å benytte dette. All ubenyttet saldo blir refundert ved utsjekk.

4. I det rød fasilitetsbygget i Gjestehavna finnes følgende fasiliteter:
  • Dusj
    • Familie
    • Dame
    • Herre
  • WC
  • Vaskemaskiner
  • Tørketrommler

For tilgang til fasiliteter benytter du fasilitetskoden du får ved kjøp i Havneweb.

Gjester med båtplass bruker saldo funksjonen for å bruke fasilitetskoden. Fasilitetssummen trekkes av saldo ved bruk av fasilitetskoden, og all ubenyttet saldo blir refundert ved utsjekk.


Utenombesøkende gjester ved hytter eller lignende kan klikke "kjøp produkt" i Havneweb. Disse er foreløpig ikke direkte refunderbare.


Fasilitetsbygget er tilgjengelig under sommersesongen, 24 Juni - 11 August.

For priser og mer nøyaktig informasjon om åpningstider, se "priser og åpningstider."

5. Bak fasilitetsbygget, finner du søppel og gratis kloakktømming. Disse er illustrert i kartet nedenunder som "G" og "I"

6. Gratis Wi-Fi så langt det er kapasitet.

7. Bensin / Diesel Marina befinner seg i Barbu. For en mer nøyaktig oversikt over hvor, trykk her for å åpne lokasjon i google maps.

8. Propan.

9. Den sentrumsnære gjestehavna tilbyr kort distanse til både kjøpesenter, butikker og Vinmonopolet.

Sykehus med legevakt - tlf. 815 32 999; akutt help - ring 113

Kontakt oss